КАОЛИН дари поредната обновена детска площадка на Община Ветово

14.09.2023

ccТочно ден преди началото на новата учебна година, малчуганите от Детска градина „Звънче“ в с. Смирненски, Община Ветово, бяха зарадвани с обновена детска площадка. Проектът е на стойност 50 000 лв. и е реализиран на територията на общинската детска градина с финансовата подкрепа на КАОЛИН. За безопасността на децата площадката е изградена с противоударна настилка, а новите уреди, изработени и монтирани от местен партньор от Русе, гарантират весели игри и много забавления за малките възпитаници.

 

Дарението беше официално предадено на директорката на ДГ „Звънче“, г-жа Мехмедова, от един от изпълнителните директори на КАОЛИН, г-н Димитър Ангелов, в присъствието на представители на общинската администрация, на служители на компанията, учители и родители. Малчуганите пък поздравиха гостите и дарителите с артистични изпълнения на детски песни и танци. След тържествената част децата продължиха игрите и забавленията в комапнията на специално ангажирани аниматори.

 

Това е третият подобен проект, реализиран от КАОЛИН в партньорство с общинската администрация в гр. Ветово. През последните 3 години, с финансовата подкрепа на компанията бяха изцяло обновени площадките в детските градини в гр. Ветово и в гр. Глоджево.

 

Ръководството на КАОЛИН обеща подкрепа и за други общински инициативи, като подчерта голямата обществена полза на подобни начинания. Компанията е най-големият работодател и най-значимият социален партньор в Община Ветово.

c