Четвъртата лятна детска езикова школа на КАОЛИН в Дулово приключи

15.09.2019

В средата на септември, непосредствено преди началото на новата учебна година, приключи езиковата школа, която КАОЛИН ЕАД организира в Дулово. За четвърто поредно лято компанията предлага възможност на желаещите деца от Община Дулово да се включат напълно безплатно в летни курсове по немски език, които се провеждат в офиса на фирмата в града.

И тази година над 25 деца от различни възрасти посещаваха курсовете и заедно със своята преподавателка Александрина Драгнева изучаваха немски език. Някои от участниците са истински ветерани, защото посещават езиковата школа от самото начало, за други това беше първи опит. В края на курса всички деца получиха традиционните поименни сертификати за участие и се почерпиха по случай успешното завършване на школата и началото на убечната година. 

Безплатните летни езикови обучения за деца, организирани от КАОЛИН, се радват на голям интерес от страна на родителите и на децата в Община Дулово и се превърнаха във възможност за децата да запълнят част от свободното си време през лятото със смислени и полезни занимания. Обратната връзка от родители и деца е крайно положителна, запитвания за организацията и възможностите за участие в школата се получават в компанията още от началото на календарната година.